Difrax S-Fles 250 ml

De eerste fles die naast een ideale drinkhouding van de baby ook zorgt voor een betere zithouding van de ouder door de unieke S-vorm!
Vanaf de geboorte te gebruiken. Geschikt voor het combineren van fles- en borstvoeding. De 250 ml S-fles past op de Medela borstpomp. Het ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de voeding.
De combinatie van de unieke S-vorm en het ventiel zorgt voor minder buikkrampjes, boeren en spugen. Speciaal ontwikkelde flessenspeen met zachte afwerking die aanvoelt als de moederborst.
De antilek dop van de S-fles heeft een handige maataanduiding 10 – 20 en 30 ml. Dat kan gebruikt worden om overgebleven voeding in over te gieten vanuit de S-fles zodat u precies weet hoeveel uw kindje gedronken heeft.
Afschroefbare bodem; dus gemakkelijk te reinigen en gemakkelijk te vullen met ijsblokjes moedermelk. Handvat voor de S-fles is los verkrijgbaar.De Difrax S-fles is BPA-vrij.Let op!U kunt de keuze jongen of meisje doorgeven. U krijgt dan een passende kleur toegestuurd. Een directe kleurkeuze doorgeven is helaas niet mogelijk.

€ 10.99

Naar de website

Post Author: