Sleepyhead Babynestje Grand Pristine White

De Sleepyhead® Grand is een bedje voor kinderen van 8-36 maanden. Dit is een uniek gepatenteerd baby/kinderbedje met een afneembare hoes. Kleur: witte hoes, goud kleurig Sleepyhead® logo en witte ritsen. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine. Losse hoezen zijn te koop om de style van het bedje aan te passen. De ritsen & kliksysteem is 100% kind veilig.
Dit bedje fungeert ook als een lounger in de woonkamer, slaapkamer & op reis. In de Grand kan uw kindje veilig slapen in alle soorten bedjes zoals: kinderbedjes, ledikantjes, reis- bedden, en peuterbedden. De bumpers fungeren als een beschermer en het voorkomen dat jonge kinderen uit hun bed kunnen vallen. Het bedje zorgt voor een zachte en veilige omgeving en een goede nachtrust. Het helpt ook met de soms moeilijke overgang van een ledikant naar een bed. Het materiaal is volledig ademend en heeft antibacteriële en antischimmel eigenschappen.
Door de praktische afmetingen van 102 x 60 (LxB) past de Sleepyhead® Grand makkelijk in vele soorten bedjes en is handig te vervoeren op reis.

€ 230.00

Naar de website

Post Author: