Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Hippo Grey

Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Hippo Grey

Heeft u een Joolz kinderwagen en wilt u uw kleintje ook in de auto in dezelfde stijl en optimaal veilig vervoeren? Dan is het Autostoeltje Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® de perfecte keuze! De autostoel is verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren als de kinderwagens van Joolz en herkenbaar afgewerkt met leatherette draagbeugel. 
U wilt uw baby natuurlijk op de veiligste manier vervoeren. Met de iZi Go™ Modular by BeSafe® autostoel van Joolz kan dat! De autostoel voldoet, in combinatie met de bijpassende Besafe Izi Go base (los verkrijgbaar), aan de strenge i-Size norm. Als u geen Isofix bevestigingsmogelijkheid in uw auto heeft, kan het autostoeltje ook met de autogordel worden bevestigd. De autostoel is voorzien van Side Impact Protection (SIP+) voor extra zijdelingse bescherming. 
De Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® kan gebruikt worden vanaf geboorte tot ongeveer 12 maanden. Omdat uw baby in dit eerste jaar flink zal groeien wordt de autostoel geleverd met een uitneembare verkleiner zodat de stoel met uw kleintje mee zal groeien. Het autostoeltje heeft een grote zonnekap met UV+ bescherming en de gordels zijn voorzien van magneten zodat deze handig handig opzij gehouden worden als u de baby in het autostoeltje legt. 
De bekleding van het autostoeltje is uitwasbaar in de wasmachine zodat u na een ongelukje weer snel en schoon op pad kunt. 

€ 269.00

Naar de website

Post Author: