Babykamer Bopita Merel met 2-deurskast

Babykamer Bopita Merel met 2-deurskast

De luxe babykamer Merel van het bekend merk Bopita bestaat uit een ledikant, commode met laden en een 2-deurskast. De meubelen zijn uitgevoerd in wit met horizontale gefreesde groeven en geven deze babykamer een strakke, moderne uitstraling. 

Babykamer Bopita Merel Ledikant
Het ledikant Bopita Merel heeft een binnenmaat van 60x120cm waardoor deze geschikt is voor standaard ledikantmatrassen. Het ledikant heeft platte spijlen en wordt geleverd inclusief lattenbodem. De bodem van het ledikant is in hoogte verstelbaar zodat deze babykamer mee kan groeien met uw baby. 

Babykamer Bopita Merel Commode
De commode Merel van Bopita is voorzien van 3 lades met aluminium handgrepen. De lades zijn voorzien van ladegeleiders. Bij deze commode wordt een barrier geleverd, dit is een commodeopzet waarmee het waskussen in de lengte op de commode geplaatst kan worden. Dit zorgt niet alleen voor extra ruimte op de commode maar hierdoor kunt u ook uw baby gemakkelijker verschonen en aankleden. 

Babykamer Bopita Merel Kast
Deze babykamerset wordt geleverd inclusief een 2-deurskast. De kast is voorzien van een hang- en een leggedeelte met 3 legplanken en een kledingroede over de gehele breedte. De legplanken zijn verstelbaar in hoogte zodat deze aangepast kunnen worden aan uw wensen. 

€ 1167.00

Naar de website

Post Author: