Babykamer Ecoline Silver

Babykamer Ecoline Silver

De trendy babykamer Ecoline bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurskast. De babykamer is uitgevoerd in een combinatie van wit met houtlook en afgewerkt met zilveren handgrepen en accenten

Ledikant Ecoline Silver
Het ledikant heeft een afmeting van 60x120cm waardoor deze geschikt is voor standaard ledikantmatrassen. De ledikant van deze babykamer is voorzien van ronde taupekleurige spijlen. De lattenbodem kan in 3 hoogtes worden versteld. 

Commode Ecoline Silver
Commode Ecoline is voorzien van 3 ruime laden met zilverkleurige aluminium handgrepen. Rondom de lades heeft deze commode nog 3 open vakken. De bladvergroter zoals op de foto afgebeeld is los verkrijgbaar (kies bovenaan de pagina of u de bladvergroter wilt bestellen). 

Kast Ecoline Silver
De ruime 2-deurskast van babykamer Ecoline is erg praktisch ingedeeld met 2 legplanken en een hangroede over de gehele breedte. Daarnaast bevinden zich aan de linkerkant van de kast nog 5 open vakken. Hiermee kunt u alle spulletjes voor de baby gemakkelijk en netjes opbergen. 

Optioneel is bij deze babykamer een bijpassend wandrek verkrijgbaar. Kies bovenaan de pagina of u het wandrek wilt bestellen. 

€ 799.99

Naar de website

Post Author: