Buikdrager Snoozebaby Kiss&Carry Storm Grey

Buikdrager Snoozebaby Kiss&Carry Storm Grey

De Kiss&Carry van Snoozebaby is een buikdrager en sling in één! Deze supercomfortabele drager is zo ontwikkeld dat zowel ouder als kind hiermee een heerlijk veilige plek hebben en dicht bij elkaar kunnen zijn. 

Kiss & Carry buikdrager: comfort voor de baby
De buikdrager is geschikt direct vanaf geboorte tot ongeveer 9 maanden. Het zitvlak van de baby kan namelijk aangepast worden aan de grootte van uw kindje zodat deze altijd in de beste houding in de drager kan zitten. De buikdrager is ergonomisch gevormd zodat uw baby altijd in de juiste M-positie in deze drager zit (knietjes hoger dan de billen). 
De buikdrager is voorzien van een neksteun wat extra ondersteuning geeft aan de nek en het hoofdje van uw baby. Door het superzacht en fijne materiaal van deze buikdrager heeft uw baby een prettige zitplek maar blijven knuffels en strelingen van de ouder nog goed voelbaar. 
Wanneer uw baby zelfstandig kan gaan zitten, is de Kiss&Carry ook als rugdrager te gebruiken. Uiteraard is de drager voorzien van de kenmerkende Snoozebaby labeltjes!

Kiss & Carry buikdrager: comfort voor de ouder
Ook aan de ouders is natuurlijk gedacht bij de ontwikkeling van deze buikdrager. De buikdrager heeft een verstelbare heupband waardoor deze van kledingmaat 36 – 48 gebruikt kan worden. De schouderbanden zijn extra breed zodat het gewicht van uw kindje gelijkmatig over de schouders wordt verdeeld. 
De buikdrager is volledig uitgevoerd in zachte, soepele materialen zodat dit heerlijk aanvoelt en draagt. 
Om de buikdrager aan te trekken, volgt u de 4 handige stappen die met nummer aan staan gegeven op de buikdrager. Ook uittrekken is een fluitje van een cent. 
De buikdrager wordt geleverd met een sjaaltje in dezelfde kleur als de buikdrager om de nek warm te houden tijdens het dragen en een handige opbergtas. 

€ 89.99

Naar de website

Post Author: