Kinderstoel / Swing Topmark Xavi Beige

Kinderstoel / Swing Topmark Xavi Beige

Een kinderstoel en babyswing in één, dat is de nieuwste Topmark Xavi! De stoel is te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 3 jaar en is gemakkelijk te veranderen van een babyswing naar een kinderstoel. 

Swing Topmark Xavi
De Xavi van Topmark kan vanaf geboorte tot 12 maanden gebruikt worden als babyswing. De Swing werkt op de bijgeleverde adapter maar kan ook via batterijen werken (batterijen niet inbegrepen). De babyswing Topmark Xavi heeft 8 schommelsnelheden en is voorzien van verschillende muziekjes, dit kan via het handige bediendingpaneel aan de zijkant van de swing worden ingesteld. Bij de swing wordt een leuke speelboog meegeleverd.  

Kinderstoel Topmark Xavi
De kinderstoel Topmark Xavi is te gebruiken van 6 – 36 maanden. De kinderstoel kan in 6 hoogtes worden versteld zodat deze aan elke keukentafel kan worden geplaatst. De Topmark Xavi kinderstoel heeft een verstelbare rugleuning in 4 ligstanden, het voetensteuntje kan in 3 standen worden versteld. De kinderstoel Xavi is voorzien van een groot afneembaar eetblad. Dit eetblad kan ook in verschillende standen op de kinderstoel worden geplaatst. De kinderstoel Topmark Xavi groeit dus volledig mee met uw kleintje!

€ 185.00

Naar de website

Post Author: