Kinderwagen Venicci Shadow – Denim Grey

Kinderwagen Venicci Shadow – Denim Grey

Deze kinderwagen wordt nu gratis verzonden!

De prachtige kinderwagen Venicci Shadow is voorzien van alle gemakken vanaf geboorte tot 4 jaar. 
De eerste 6 maanden gebruikt u het frame in combinatie met de reiswieg. De reiswieg van de Shadow variant heeft een luxe doorgestikte leatherlook onderzijde waarmee u extra stijlvol voor de dag komt. De reiswieg is voorzien van een heerlijk zacht matras welke vanaf 4 maanden een stukje verhoogd kan worden zodat uw baby beter om zich heen kan kijken. De kap van de reiswieg is extra groot en voorzien van luchtventilatie. 
Wanneer uw baby 6 maanden is of een gewicht van 9kg heeft bereikt, is het tijd om de reiswieg te wisselen naar de wandelwageninzet. Ook de wandelwagen is voorzien van de kenmerkende leatherlook doorgestikte details. Deze inzet kan tweezijdig op het frame worden geplaatst zodat uw baby naar u kan kijken maar ook naar buiten. Zowel de zitting als het voetenplankje is in verschillende ligstanden te verstellen zodat uw baby in deze kinderwagen ook lekker kan slapen of rusten. De grote XL-zonnekap is voorzien van extra ventilatie voor de warmere dagen. 
De kinderwagen is gemaakt van stevig waterafstotend materiaal met UV50+ bescherming. Daarnaast is zowel de duwstang als de uitvalbeugel voorzien van hoogwaardig leder. Het frame van deze kinderwagen is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur en voorzien van luchtbanden aan de voor- en achterzijde. Daarnaast zijn de wielen aan de achterzijde volledig geveerd. Met de ruimte boodschappenmand kunt u voldoende spullen meenemen tijdens een boodschap of een dagje weg.

Optioneel is bij deze kinderwagen het bijpassende autostoeltje Venicci Shadow Denim Grey te bestellen die u met behulp van de adapters (los verkrijgbaar) gemakkelijk op het frame kunt plaatsen zodat u een volledige travel-set heeft.  

€ 899.99

Naar de website

Post Author: