Kinderwagen X-Adventure X-Line *S* Glacier + Autostoel + Verzorgingstas

Kinderwagen X-Adventure X-Line *S* Glacier + Autostoel

Nu inclusief gratis bijpassende verzorgingstas X-Line Glacier!

Deze stoere kinderwagen X-Line van X-Adventure is compleet uitgevoerd inclusief een autostoeltje uit groep 0 zodat u met deze kinderwagen set vanaf geboorte direct op pad kunt, zowel te voet als met de auto. 

De kinderwagen wordt geleverd met een ruime reiswieg welke op het frame geplaatst kan worden vanaf geboorte tot ongeveer 6 maanden. Daarna vervangt u de reiswieg door de wandelwageninzet welke gebruikt kan worden tot ongeveer 3,5 jaar. Deze zitting kan zowel naar u toe als van u af op het frame van de kinderwagen worden geplaatst en kan in verschillende ligstanden worden versteld. De wandelwagenzitting is voorzien van een zitverkleiner die in de warme zomermaanden uitneembaar is. U houdt dan een opengewerkt zitje over wat ervoor zorgt dat uw kleintje het in de kinderwagen niet te warm zal krijgen. 
Het lichtgewicht aluminium frame is voorzien van kunststof banden met vering en zwenkstand op de voorzijde. De duwstang van de kinderwagen is gemakkelijk in hoogte verstelbaar. 
Deze kinderwagen is luxe uitgevoerd met een grote boodschappenmand en een beenkap welke te gebruiken is in combinatie met de wandelwageninzet. De kinderwagen is uitgevoerd in een prachtige jeans stof en afgewerkt met donkerbruine leatherlook accenten. 

€ 379.99

Naar de website

Post Author: