Maxi-Cosi Rodi SPS Slate Black

Autostoel Maxi-Cosi Rodi SPS Slate Black

Let op: dit artikel betreft de kleur Slate Black. De afbeeldingen van de rode Maxi-Cosi Rodi SPS zijn gebruikt om de functionaliteiten van dit artikel weer te geven.

De Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn kan gebruikt worden zonder ruggensteun. Het wordt aangeraden de ruggensteun zeker te gebruiken bij kinderen met een gewicht van 15-25 kg. Het autostoeltje Maxi-Cosi Rodi SPS moet geïnstalleerd worden met behulp van een 3-puntsgordel.

De in hoogte instelbare hoofdsteun met gordelgeleiders zorgt voor een uitstekende gordelgeleiding over het lichaam. De autostoel Rodi SPS is voorzien van het door Maxi Cosi ontwikkelde Side Protection System (SPS). De autostoel Rodi SPS geeft een goede zijdelingse steun waardoor je kind goed in de gordels blijft zitten.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

€ 69.00

Naar de website

Post Author: