Leuk en betaalbaar speelgoed voor kinderen: kleine cadeautjes onder de €15

Als ouder wil je je kind natuurlijk graag verrassen met leuk en kwalitatief goed speelgoed, maar dat kan nog wel eens prijzig zijn. Gelukkig zijn er genoeg leuke kleine cadeautjes te vinden die niet veel kosten.

Waar vind ik leuke kleine cadeautjes?

Er zijn verschillende speelgoedwinkels waar je terecht kunt voor betaalbaar speelgoed. Een online speelgoedwinkel zoals Het Speelgoedpaleis biedt een groot assortiment aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Hier kun je gemakkelijk filteren op prijs, zodat je alleen speelgoed ziet dat binnen jouw budget past.

Cadeaus tot €10

Voor minder dan 10 euro kun je al hele leuke cadeautjes vinden. Denk bijvoorbeeld aan een puzzelboekje, bellenblaas, een paar kleurpotloden of een klein gezelschapsspelletje zoals Uno of Skip-Bo.

Ook een beautysetje of een knutselpakketje is een leuk idee. Zo kun je bijvoorbeeld bij de Action voor een paar euro een complete set krijgen om sieraden te maken of een armbandjesweefgetouw.

Cadeaus tot €15

Heb je iets meer te besteden? Dan zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Wat dacht je van een buitenspeelgoed zoals een voetbal, een springtouw of een frisbee? Of een klein autootje, een knuffeltje of een Playmobilpoppetje?

Ook educatief speelgoed kan een goed idee zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een boekje met feitjes over dieren, een wetenschapssetje of een insectenvergrootglas aanschaffen.

Waarom zijn kleine cadeautjes soms juist leuker?

Soms kan het geven van kleine cadeautjes juist veel leuker zijn dan één groot cadeau. Kinderen kunnen namelijk snel afgeleid raken en snel uitgekeken zijn op bepaald speelgoed. Door kleinere cadeaus te geven, kun je hen blijven verrassen zonder dat het te duur wordt.

Lees tip:  Een vergelijking tussen de BSO en een kinderdagverblijf

Ook kunnen kleine cadeaus handig zijn voor op reis of voor in de auto. Een kleurboekje met wat potloden neemt bijvoorbeeld nauwelijks ruimte in beslag.

Conclusie

Het vinden van betaalbaar en leuk speelgoed hoeft niet moeilijk te zijn. Door goed te zoeken en creatief te zijn, kun je al voor een paar euro leuke cadeautjes vinden. Of je nou op zoek bent naar kleine cadeautjes onder de tien of vijftien euro, er is genoeg keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.