Voordelen van een 3 in 1 kinderwagen

Voordelen van een 3 in 1 kinderwagen

Er is een kleine onderweg en je bent volop aan het voorbereiden voor de komst. Een kinderwagen mag hierbij niet ontbreken. Tegenwoordig is er een nieuw type kinderwagen, namelijk de 3 in 1 kinderwagen. Wat zijn hiervan de voordelen en waar moet je rekening mee houden? Dat lees je allemaal hieronder!

Wat is een 3 in 1 kinderwagen?

Er zijn een hoop voordelen aan de 3 in 1 kinderwagen, maar wat is de wagen eigenlijk? De 3 in 1 kinderwagen is een kinderwagen en een wandelwagen in 1. Hierin kun je je baby vervoeren, aangezien hij of zij dan nog niet kan lopen, van plek naar plek. Dit kun je te wandel doen, maar ook in de auto.

De echte voordelen

Het grootste voordeel van de wagen is natuurlijk dat hij te gebruiken is als meerdere objecten. De eerste maanden van de baby wordt de wagen gebruikt als kinderwagen. Naar mate de baby ouder wordt, zichzelf ontwikkeld en groeit kun je de combiwagen ombouwen tot en een wagen om mee te wandelen. Een wandelwagen.

Op het onderstel van de 3 in 1 kinderwagen kun je zelfs een autostoeltje bevestigen. Zo heb je het stoeltje altijd bij je en kun je dit altijd makkelijk bevestigen in de auto. Het autostoeltje koop je meestal wanneer je het onderstel aanschaft.

Een ander voordeel van de 3 in 1 kinderwagen, waar ook een nadeel bij komt kijken, is dat de 3 in 1 kinderwagen duurder is dan een normale kinderwagen. Heir is echter een verklaring voor. In de 3 in 1 kinderwagen zit een buggy en een Maxi-Cosi. Je betaalt meer, maar je krijgt er ook meer voor terug. Bij een normale kinderwagen betaal je wat minder, maar krijg je ook een stuk minder ervoor terug. Over het algemeen zul je met de voordelen van de 3 in 1 kinderwagen goedkoper uit zijn. De conclusie van dit voor- en nadeel is dus dat het een goedkope kinderwagen is.

Lees tip:  Kinderkleding van Like Flo

Bij een 3 in 1 kinderwagen zijn over het algemeen ook meer accessoires beschikbaar. Dit komt, omdat tegenwoordig meer mensen gaan voor een 3 in 1 kinderwagen. Hierdoor komen er meer aanbieders voor accessoires bij de combiwagen. Denk aan een regenhoes, een wagenspanner met speeltjes, voetenzakje voor de baby, een meerijdplankje voor het oudere broertje of zusje en zo nog veel meer!

Een 3 in 1 kinderwagen iets voor jou?

De voordelen van de 3 in 1 kinderwagen zijn dus groot en handig. Waar wacht je dan nog op? Dit wordt de nieuwe wagen waar iedereen het over zal hebben en waar iedereen gebruik van zal maken. Met zijn vele voordelen zal de wagen binnenkort heel babywereld veroveren. Niet alleen babywereld, maar ook peuter wereld! De wagen is immers te gebruiken tot je baby’s 4-jarige leeftijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.