Kraamvisite bedanken doe je zo

Kraamvisite bedanken doe je zo

Er is een kleine geboren en dat betekent: kraamvisite! Al je vrienden en familie die langskomen om de kleine te zien. Dat zijn leuke momenten. Bij deze momenten horen ook lekkere hapjes, maar om het echt goed af te sluiten is het leuk om aan geboorte bedankjes te denken. Wat zijn dit? En wat gebruik ik hiervoor? Dat lees je hier!

Hoe bedank je kraamvisite?

De meeste mensen zullen denken ik bedank de visite normaal met de hand, maar wat is er nou leuker dan wat origineler te zijn dan anders? Wij denken heel leuk! Pak het deze keer eens anders aan en sla geboorte gebakjes in. Dit is een leuke manier van het bedanken van je familie en vrienden.

Wat zijn geboorte bedankjes? Dit kan van alles zijn. Van snoepjes en cakejes tot speentjes. De bedankjes zijn ook heel goedkoop en variëren van prijzen tussen de 1 en 3 euro. Er zijn ook groene geboortebedankjes. Dit zijn duurzame bedankjes. Deze bedankjes kunnen een bloempotje zijn om zelf te planten, een gepersonaliseerd bloempotje, flowerbags: confetti gevuld met bloemzaadjes om zelf te planten of een leuk mini groen gietertje om de zaadjes in te planten! Er is dus vanuit van alles keuze en wij raden aan op de website te kijken!

De kraamvisite komt!

De baby is geboren en mag mee naar huis! Sommige van je familie of vrienden zullen de baby al gezien hebben in he ziekenhuis. Bij de geboorte of na de geboorte. De rest staat ook te poppelen om de kleien te zien, dus zij kunnen niet wachten op de babyshower. Alle visite is er en worden goed verzorgd met een genot van hapjes en drankjes. Zoete- en hartige hapjes en non-alcoholische drankjes. Dat mag niet bij de baby! Een gezellige dag met vreugde om de nieuwe pasgeboren baby. Het einde nadert en iedereen vertrekt, maar vergeet niet je hebt nog de geboorte bedankjes! Laat iedereen kiezen wat hij of zij wil en ze zullen dit heel leuk en origineel vinden. Een leuke afsluiter van deze dag.

Lees tip:  Wat is belangrijk bij de aanschaf van de babyuitzet?

De geboortebedankjes

Geboortebedankjes zijn dus kleinigheidjes die je geeft aan de visite aan het eind van de babyshower. Cakejes, chocolaatjes, snoepjes of de duurzame bedankjes. Het is leuk om de bedankjes te personaliseren. De naam van de pasgeborene op de verpakking zetten en zo de naam onthullen. Een verassing dus voor de mensen wat de naam al worden. Dit is een optie.

Denk er dus aan je bezoek te bedanken doormiddel van een leuk geboortebedankje. Het is het waar ze te bedanken, want zij komen voor jou! En natuurlijk een beetje voor de baby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.