babyschoenen

Kooptips voor de juiste babyschoenen

Je bent voor je kleintje op zoek naar mooie babyschoenen. Heb je dan al eens gedacht aan de jongens babyschoenen op Durlinger.com? Dit kan namelijk een hele goede optie zijn want het aanbod is enorm! Op het moment dat je kindje de eerste stapjes heeft gezet dan kun jij ook de eerste schoentjes kopen. Er zijn dan echter wel wat punten waar je goed naar moet kijken. Ga jij dan voor slofjes of wil je liever direct schoentjes bestellen? Weet jij ook waar je op moet letten bij de aanschaf? Met onze kooptips gaat het zeker lukken om de juiste babyschoenen te kopen. 

Kies de juiste maat 

Je bent in deze webshop, omdat je babyschoenen nodig hebt. Je moet daarbij goed kijken naar welke schoenen je gaat kopen en daarbij speelt de maat natuurlijk een belangrijke rol. Je kindje moet met zijn hak goed achterin de schoen staan en dan druk je ook nog even op de voorkant van de schoen als je baby hem aan heeft. Je komt er dan achter waar dat de teentjes ongeveer komen. Er moet een duimbreedte ruimte zijn tussen de langste teen en de voorkant van de schoen van je kindje. 

De pasvorm nader bekeken

Er moet aandacht besteed worden aan de pasvorm. De lengte moet goed zijn, maar ook de breedte en dan de hoogte van de voet moeten hierin worden meegenomen. Je kindje kan dan het beste ook sokken aan hebben als je schoenen gaat passen, later zal je kindje ook altijd sokken aan hebben als hij gaat lopen op de schoenen. 

Lees tip:  Ook tijd besparen met koken en de boodschappen?!

Welke sluiting kies je?

Je zou nog goed kunnen letten op de sluiting. Denk je aan veters, ritsen, instappers of toch klittenband? Voor je kindje is het goed om klittenband of veters te kiezen, omdat je deze wat strakker aan kunt trekken en dat geeft dan steun aan de voeten tijdens het lopen. Daarnaast moet je nog naar het materiaal kijken en kun je het beste schoenen kiezen van natuurlijk materiaal en welke ook erg flexibel zijn. Neem de tijd om de mogelijkheden te bekijken en maak dan de juiste keuze.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.