Interieurtrends voor je babykamer


De inrichting van babykamers is net als de mode onderhevig aan trends. Interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten bedenken met enige regelmaat nieuwe trends om je babykamer in te richten. Of je daarin meegaat moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Je kunt ook kiezen voor je eigen stijl. Maar sommige mensen vinden het leuk om trends te volgen. Kleurtrends, accessoire trends of inrichtingstrends. Het moet natuurlijk wel bij je stijl passen en het moet te realiseren zijn in de ruimte die je beschikbaar hebt. Maar hoe dan ook is het leuk om de inrichting van je babykamer zo af en toe onder handen te nemen.

Kleine aanpassingen kunnen al het verschil maken
Heb je je muur al volhangen met foto’s van je kinderen? Misschien wordt het tijd voor wat extra’s aan de muur. Een leuk idee is bijvoorbeeld een mooie muursticker. Of meerdere kleinere afbeeldingen. Een muursticker kan een afbeelding van een dier bevatten, van een disney figuur of van een neutraal landschap of fantasiekleuren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een echte blikvanger zoals de naam van je kind.

Een mooi voorbeeld van een eigen gemaakt tekst muursticker voor je babykamer.

Maak een ware dieren jungle van je babykamer met deze jungle muurstickers.

Een echte disney fan? Cars, Winnie de Poeh of Frozen? Ook jou favoriete disney figuren zijn verkrijgbaar als muursticker.

Volg je eigen trends
Je hoeft de laatste mode op het gebied van babykamer inrichting niet te volgen als je daar geen zin in hebt. Je kunt gewoon je eigen trends maken door je eigen stijl te kiezen. Wie weet valt dit wel zo goed in de smaak dat vrienden en familie je er later in gaan kopiëren. Je kunt soms met een paar kleine aanpassingen al een heel ander gezicht geven aan je woonkamer. Maar dat geldt natuurlijk ook voor andere vertrekken. Een paar kleine wijzigingen, nieuwe accessoires zoals een andere lamp of een spiegel kunnen al een groot verschil maken.

Lees tip:  Nooit meer koude voetjes met babyslofjesReacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.