Small Rags

Small Rags is een merk dat je in je kledingkast moet hebben. Dit Deense merk zegt kinderkleding te ontwerpen voor ouders die hun kinderen op een relaxte manier willen kleden. Laten we zeggen casual maar natuurlijk niet saai!

Baby’s en kinderen

De kleding van Small Rags kun je vanaf maat 62 kopen, de babycollectie loopt tot maat 104. Tijd zat om van de meest schattige of juist meest stoere kleding te genieten! Want zeg eerlijk, je koopt kleding voor je kind, maar ook een beetje voor jezelf toch?

Maar het is nog niet huilen geblazen als je kids maat 104 bereiken. Je stapt dan namelijk gewoon over op de kindercollectie! Deze loopt van maat 104 tot en met maat 152. Een tikje meer casual en minder baby-achtig, precies waar je aan toe bent dus!

Zelf kleding maken?

Voor alle ouders die het liefst zelf kleding zouden maken voor hun kinderen maar hier niet aan toe komen of ruzie hebben met de naaimachine. De ‘Rags’ van Small Rags zijn eenvoudig ontworpen, alsof je het zelf in een avond zou kunnen maken – maar ga jij maar lekker met de benen omhoog en laat de naaimachine in de kast staan want dit merk neemt het werk van je over 😉 Je hebt het immers druk genoeg.

Mr. Rags

Een van de afbeeldingen die je steeds ziet terugkomen bij Small Rags is hun mascotte ‘Mr. Rags’. Een lappenpop (ragdoll) en mascotte van het merk. Maar het blijft natuurlijk niet bij Mr. Rags, ook opdrukken en prints van bijvoorbeeld veren, hartjes, bloemen en teksten sieren de kleding.

Lees tip:  De binnenspeeltuin, een paradijs voor kinderen

Stijl

Small Rags gebruikt zelf de woorden little hipster, disordered, vintage, fashion geek, urban, mini me enDIY upcycled look; een hele mond vol! Alle hippe woorden de deur uit en je komt uit op schattig, eigenwijs en nonchalant. Leuk is dat er naast de babypakken, jurkjes, leggings, broeken, shirts, sweaters en de rest van de garderobe ook hydrofiel-luiers in de collectie zitten. Leuk kraamcadeau en een mooie toevoeging aan de babykleding-merken die je zo leuk vindt!
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.