3 redenen waarom je als kersverse moeder een luiertas nodig hebt!

Als je met je kindje de hort op wilt, dan is een luiertas eigenlijk onmisbaar. Uiteraard kun je de babyspullen ook in je reguliere handtas doen, maar dit is niet altijd even handig. In dit artikel kun je 3 redenen lezen waarom je als kersverse moeder een luiertas nodig hebt!

1. Handige indeling

Luiertassen zijn speciaal gemaakt om allerlei spullen mee te kunnen nemen voor je baby. Deze tassen hebben dan ook een handige indeling met allerlei vakjes, zodat je de spullen goed kunt ordenen en alles weer makkelijk terug kunt vinden. Als moeder heb je natuurlijk genoeg aan je hoofd, dus wil je niet steeds in je tas graaien op zoek naar een speentje of drinkfles!

2. Aan de kinderwagen op te hangen

De meeste luiertassen hebben een speciaal hengsel of haakjes waarmee je de tas aan je kinderwagen kunt hangen. Op deze manier hoeft de luiertas niet zo onhandig aan je schouders of ergens onder aan de kinderwagen te bungelen. De luiertas kun je gewoon aan het handvat ophangen met de tas-opening naar boven gericht, zodat je makkelijk bij je tas kan wanneer het nodig is.

3. Het ziet er mooi uit

De laatste maar niet onbelangrijke reden is dat luiertassen tegenwoordig heel hip en leuk zijn! Heel wat tassen merken hebben ook een of meer luiertassen in hun collectie en de tassen zien eruit als normale en elegante handtassen. Als je kind wat ouder geworden is en je geen luiertas meer mee hoeft te nemen, dan kun je de tas dus bijvoorbeeld ook nog steeds prima gebruiken als werktas.

Lees tip:  Een babykamer zonder blauw of roze? Dat doe je zo!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.