Wat te doen bij jeukende tepels?

Na de bevalling van je kind ga je (als het goed is) borstvoeding geven. Borstvoeding is de beste voeding die een pasgeboren kind kan krijgen. Het bevat belangrijke ingrediënten die een kind in het vroege stadium van het leven nodig heeft. Helaas komen er een een aantal problemen voor bij het geven van borstvoeding. Zo kan het gebeuren dat je tepels beginnen te jeuken en/of irriteren bij het geven van borstvoeding. Dit ongemak is dan ook een belangrijke reden voor vrouwen om vroegtijdig te stoppen met het geven van borstvoeding.

Oplossing voor jeukende tepels

Een oplossing voor jeukende tepels is natuurlijk het vroegtijdig stoppen met het geven van borstvoeding, maar dit is natuurlijk niet wenselijk. Wanneer je vroegtijdig stopt met borstvoeding heb je speciale babymelk nodig en produceert je lichaam nog steeds melk, waardoor je pijnlijke borsten krijgt wanneer dit niet geleegd wordt.

Oplossing tegen jeukende tepels

De oplossing voor jeukende tepels is Multi-Mam. Dit bedrijf verkoopt balm en kompressen. De balm biedt hulp bij lichte jeuk en irritatie. De kompressen zijn een intensieve tepelverzorging voor borstgevende moeders. Het kompres biedt onmiddellijke verlichting bij pijnlijke tepels waardoor je weer snel borstvoeding kan geven en je pasgeboren kind de bestmogelijke voeding binnen kan krijgen!
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.