De baby fashion trends van 2018

Het nieuwe jaar al even bezig en de lente komt er zelfs al aan! Tijd om voorjaarsinkopen te doen en de nieuwe collecties af te speuren voor de allerleukste baby kleding! Hot off the Press heeft alvast onderzoek gedaan naar de nieuwe trends voor de kleintjes en alvast de collecties van de grote warenhuizen naast elkaar gelegd!

Hot off the Press is een modeblog die zich focust op de high-end fashionsector. Diverse schrijvers plaatsen hier blogs over allerlei onderwerpen voor vrouwen en meiden van iedere leeftijd! Wil je volledig op de hoogte blijven van alles omtrent fashion? Dan moet je zeker de fashion blog eens bekijken!

Streepjes

We zien in vrijwel iedere collectie van ieder groot modemerk de streepjes veelvuldig terugkomen. Zeker de truitjes en shirts met lange mouwen zijn vaak voorzien van een streepjespatroon. Natuurlijk de klassieke zwart/witte strepen, maar ook zeker gekleurde strepen zijn weer helemaal in! Ook leuk zijn de panty’s met streepjes.

Roze

Zowel voor jongens, als meisjes is roze dé voorjaarskleur van 2018. Met name het zacht roze is populair. Voor jongens gaat het dan vooral om truien en shirts die tussen roze en zalm inzitten en voor meiden zien we eigenlijk alles in het roze terugkomen!

Quotes

Wat wij altijd leuk vinden zijn grappige en leuke quotes op de shirtjes van onze kinderen. Grappige teksten als ‘Who’s your daddy?’ en andere teksten doen het altijd goed. Maar ook kleine gedichtjes en rijmpjes zien we steeds vaker terugkomen op shirts en wij houden ervan!!

Sterretjes

Schoenen, truitjes, jassen, panty’s overal zitten sterren! Sterren zijn net als de streepjes altijd al populair geweest en 2018 is daar geen uitzondering in. Fel gekleurde sterren zijn natuurlijk leuk om op te vallen, maar ook subtiele prints met kleine sterretjes zijn erg leuk voor kinderen!

Lees tip:  Jouw kindje aan het woord in Luisterkind afstemmingReacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.