Wat staat er op een geboortekaartje?

Er is niets mooier dan de geboorte van je kindje. Je kijkt er de hele zwangerschap naar uit, hierdoor kun je andere dingen soms vergeten. Als je baby er eenmaal is zijn er waarschijnlijk veel mensen die even een kijkje naar jouw kleintje willen komen nemen. Om dit zo goed mogelijk te organiseren verstuur je geboortekaartjes. Deze kaartjes stuur je alleen naar de personen die ook daadwerkelijk welkom zijn, niet iedereen mag zomaar komen kijken. Dankzij jouw uitnodiging weten mensen precies waar ze aan toe zijn. Bij deze kaartdrukkerij uit Nieuwegein vind je allerlei soorten geboortekaartjes, je kunt precies aangeven wat je wilt en je bestelt ze eenvoudig online!

Geef voldoende informatie

Het geboortekaartje kun je helemaal naar eigen wens invullen. Op de voorkant wordt over het algemeen de naam van de baby gezet, dit in combinatie met een leuk plaatje of zelfs een foto van de kleine. In de binnenkant kom je vaak een aantal gegevens over het kindje tegen en daarbij geef je aan of mensen bij je langs kunnen komen. Geef voldoende informatie zodat je gasten weten waar ze aan toe zijn.

Het gewicht van de baby, de lengte van de baby en de tijd en datum van geboorte zijn algemene kenmerken die vaak in een geboortekaartje staan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om er een lief zinnetje of versje bij te zitten. Een mooi gedicht is ook nog een optie. Verder geef je aan wanneer de gasten welkom zijn. Kunnen ze altijd bij je langskomen door vooraf een belletje te doen, of organiseer jij een specifieke dag waarop iedereen langs mag komen? Zet de datum, tijd en locatie erbij zodat iedereen weet wat de bedoeling is. Dankzij jouw geboortekaartjes heb je geen stress meer na de geboorte, alles is piekfijn geregeld!

Lees tip:  Vijf redenen waarom je een zwangerschapsbeeldje moet laten makenReacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.