Het leukste geboortekaartje bedenken

Er is een kleine op komst! Een bijzondere periode waarin veel geregeld moet worden. Zeker wanneer het je eerste kindje is, komt er veel op je af. Zo ook het regelen van geboortekaartjes. Er zijn meerdere manieren om een geboortekaartje te verzenden die we in dit artikel gaan bespreken. Zo kun je zelf een geboortekaartje schrijven wat natuurlijk veel werk is of je stuurt geboortekaartjes online. Lees snel verder en ontdek welke manier het beste bij jou past.

Geboortekaartjes zelf sturen

Tegenwoordig komt het nog maar weinig voor dat nieuwe ouders de geboortekaartjes zelf schrijven en deze opsturen. Het kost ontzettend veel tijd om de kaartjes zelf te kopen, de tekst te schrijven en vervolgens alle adressen op de brieven te vermelden. Het mooie aan zelf geboortekaartjes schrijven en versturen is dat het erg persoonlijk is. Vandaag de dag zijn veel kaartjes met de computer geschreven, wat het ontvangen van een handgeschreven kaartje nog veel leuker maakt. Heb je voldoende tijd over dan zou je het geboortekaartje zelf kunnen schrijven. Heb je een gebrek aan tijd dan is het misschien beter om voor de onderstaande opties te kiezen.

Online geboortekaartjes versturen

De makkelijkste optie (en misschien ook wel de goedkoopste optie) is om het geboortekaartje online te versturen. Er zijn verschillende websites te vinden die jou hiermee kunnen helpen. Het werkt heel simpel: je selecteert een ontwerp van een geboortekaartje of ontwerpt zelf een kaartje. Vervolgens voeg je een tekst toe en dien je alle adresgegevens van de ontvangers in te vullen. Natuurlijk is dit nog steeds tijdrovend, maar het kost in ieder geval een stuk minder tijd dan het zelf schrijven van geboortekaartjes.

Mooi verzenden

Nadat je invulling hebt gegeven aan de geboortekaartjes en de adresgegevens hebt ingevuld dan wordt het tijd om een keuze te maken uit enveloppen en sluitstickers. Er zijn bepaalde geboortekaartjes waar een envelop bij zit, maar dit is niet altijd het geval.

Vanaf de computer is het soms lastig om te kiezen hoe het geboortekaartje eruit komt te zien. Daarom is het mogelijk om een proefkaartje aan te vragen, zodat je in ieder geval weet hoe het geboortekaartje eruit komt te zien voordat deze op de post wordt gedaan. Lees hier meer over zelf een geboortekaartje maken.


Lees tip:  Verlichting in de Babykamer

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.