Posters of prenten voor kinderkamer trends mei 2018

Met posters, prenten en kaarten breng je heel gemakkelijk een eigen sfeer aan in een babykamer of kinderkamer. Zodra je je een beetje gaat verdiepen in alle posters en prenten die zoal verkrijgbaar zijn, zal je wellicht eerst schrikken van het grote aanbod en de variatie. Maar al snel zal je je hart verliezen aan een bepaalde stijl, ontwerp, thema of kleurencombinatie. Laat je hart spreken, dan zal dat een heel mooi resultaat opleveren. Kies voor goede kwaliteit en besteed aandacht aan de manier waarop je de posters gaat ophangen. Het eindresultaat zal precies zijn wat je zoekt: jouw persoonlijke keuze van stijlen, kleuren en een verhaal dat jij erbij kan vertellen. Veel succes met je zoektocht naar de perfecte (serie) posters  en prenten voor de kinderkamer.

Verschillende stijlen posters voor de kinderkamer

De posters voor de kinderkamer worden ieder jaar mooier. Ontwerpers leveren wonderbaarlijke kunstwerken die op mooi papier worden gedrukt voor gebruik in de kinderkamer. Er zijn veel handgetekende posters, waar heel veel vaardigheden en liefde vanaf straalt. Iedere poster vertelt zijn eigen verhaal en bij sommige raak je niet uitgepraat. Let er bij het kiezen van de poster(s) op wat voor gevoel je erbij wilt krijgen. Moet er rust worden gevonden of moet er veel gezien en gefantaseerd worden? Heb je al een thema voor de kinderkamer waarbij de poster moet aansluiten of vormt de poster juist de basis van het thema?

Unieke hippe babykamer posters koop je hier gemakkelijk online!

Hoe hang ik een kinderposter op?
Je kunt kinderkamerposters en -prenten ophangen met tape of ze mooi  inlijsten. Ook zijn er handige posterhangers verkrijgbaar wat een leuke tussenoplossing kan zijn. Hang ook eens een aantal lijsten van verschillende formaten bij elkaar voor een verrassend effect. Let daarbij op of ze leuk bij elkaar passen. Daarbij hoeven ze niet allemaal uit dezelfde serie te zijn, maar er zijn altijd wel overeenkomsten te vinden waarom bepaalde illustraties goed bij elkaar passen. Je kunt ook wat lijsten op een wandplank met een opstaand randje zetten. Die zijn o.a. bij bouwmarkten te verkrijgen. Met posters en prenten maak je de kinderkamer gezellig en persoonlijk.

Lees tip:  In verwachting van een tweeling? Zo kom je voordelig aan je spullen

Het beste posterbehang kinderkamer (o.a. zwart, wit, blauw, roze) vind je hier.

Posters en prenten van Cozykidz
Ken je het merk Cozykidz, een website die speciaal is opgezet voor de inrichting van babykamers en kinderkamers? De oprichters focussen op producten voor de kinderkamer die door goede designers zijn ontworpen en ook nog milieuvriendelijk worden geproduceerd. Zo hebben ze heel veel producten die Fairtrade worden gemaakt en importeren ze veel kinderartikelen uit Scandinavië. Daar vallen ook de posters en prenten onder van het Zweedse merk Mrs Mighetto. Ieder seizoen wordt er een serie posters uitgegeven in een limited edition. Eenmaal uitverkocht, worden de posters niet meer gemaakt. Neem eens een kijkje naar de nieuwste collectie en laat je fantasie en die van je kindje de vrije loop gaan.
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.