DE KINDERCOMPAGNIE IS UITGEKOZEN TOT BESTE BABYWINKEL VAN NEDERLAND!

Wat zijn we trots! De website de Vijf Beste heeft de Kindercompagnie uitgekozen als beste babywinkel 2016. Uit diverse babywinkels in Nederland zijn de vijf beste winkels gekozen en heeft onze winkel daarmee de nummer 1 positie behaald. En terecht vinden wij! De beoordeling door de Vijf Beste kan je hier lezen.

Wil je weten waarom de Kindercompagnie anders is dan alle andere baby- en kinderwinkels? Of ben je nog niet bekend met onze winkel? We zetten graag even voor je op een rijtje waarom onze winkel het bezoeken waard is:

Unieke locatie
De Kindercompagnie staat bekend om zijn unieke locatie, namelijk een oud klooster en een oude dorpsschool. Kindercompagnie is gehuisvest midden in het mooie Lithoijen, gelegen tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. We verwelkomen je in een prachtige ambiance volop met oude details. Tevens is onze winkel een van de grootste babywinkels van Brabant. Met 5000m² winkelvloer en 100 ingerichte kamertjes aan inspiratie zit er altijd wel iets bij wat bij jouw stijl past.

Eigen meubellijn KC Exclusief
Eigenzinnig, origineel, avontuurlijk, praktisch, dat zijn de dingen die je terugvindt in de eigen ontwerpen van Kindercompagnie. Een eigen product waar we ontzettend trots op zijn. Constant zijn we op zoek naar een mooie balans tussen een kleurcombinatie, materiaalkeuze, modelontwerp en verliezen we daarbij nooit het veiligheidsaspect uit het oog. De ontwerpen zijn vernieuwend en inspirerend, daarnaast denken wij graag met je mee!

Persoonlijk stijladvies
Weet je wel welke stijl je wilt, maar lukt het je niet om de juiste accessoires uit te zoeken? Wij helpen je graag! Met drie stylisten in huis kunnen wij helpen om jullie droomkamer te creëren. Soms is het fijn als iemand bij je thuis mee kijkt en de kamer zo inricht als dat jullie in je hoofd hebben. Bij Kindercompagnie nemen we de tijd voor je. We snappen dat je soms overdonderd wordt door al het aanbod en door de bomen het bos niet meer ziet. We gaan daarom graag met je in gesprek.

Lees tip:  Small Rags

Producten op maat
Natuurlijk is er heel veel moois te koop, maar soms vind je net niet wat je in gedachten hebt. Heb je niet zo’n grote baby- of kinderkamer, passen bestaande meubels er niet mooi in? Dan is het tijd om bij de Kindercompagnie langs te gaan. Na een gesprek gaan wij je wensen en ideeën omzetten in een mooi babymeubel en komen waar nodig met creatieve oplossingen. Daarnaast hebben wij ook een atelier en kunnen er klamboes, dekenhoezen, lakens etc. op maat gemaakt worden. Zelf het oude wiegje van je oma bekleden we volledig opnieuw!

Één winkel voor al je benodigdheden
Benieuwd geworden naar onze winkel? We nodigen je graag uit om een bezoekje te brengen in het mooie Lithooijen. Bij ons kan je terecht voor de gehele inrichting van je baby- of kinderkamer, maar ook voor kinderwagens, babykleding, zwangerschapskleding en diverse leuke accessoires. Natuurlijk kan je een deel van ons assortiment ook online bekijken, toch nodigen we je graag in onze winkel uit. Hier beleef je de echte KC experience en kunnen we je inspireren en voorzien van het juiste advies. Zo loop je altijd tevreden de winkel uit.

Benieuwd geworden waarom wij gekozen zijn tot de beste baby- en kinderwinkel van Nederland? Bezoek onze winkel en laat je overtuigen!

KINDERCOMPAGNIE
PRELAAT VAN DEN BERGPLEIN 5
5396 PH LITHOOIJEN
0412 – 482875
INFO@KINDERCOMPAGNIE.NL
WWW.KINDERCOMPAGNIE.NL
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.