Kraamcadeaus

Wanneer er in je familie of bij je vrienden een baby is geboren, wil je niks liever dan daar zo snel mogelijk naartoe. Je wil echter niet met lege handen aan komen zetten. Je moet dus een cadeau kopen, maar wat koop je nou voor een pas bevallen vrouw en een pasgeboren baby? Het vinden van het perfecte kraamcadeau is lastig. Waarschijnlijk krijgen de kersverse ouders veel bezoek, waardoor het geven van een origineel cadeau een uitdaging is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Lees dan snel verder.

Eten

Als zwangere vrouw zijn er een aantal dingen die je absoluut niet mag eten, omdat deze de gezondheid van je baby kunnen aantasten. Waarschijnlijk heeft ze nu onwijs zin in dat broodje met filet americain, gerookte zalm of een lekkere rode biefstuk. Trakteer haar daarom op haar favoriete maaltijd. Dat kan door zelf voor haar te gaan koken, maar ook door een dinerbon cadeau te doen. 

Spaarpot

Een kind kost hartstikke veel geld. Veel ouders beginnen vanaf de geboorte al te sparen voor hun kind, om ze later een zorgeloze toekomst te geven. Nou hoef je niet direct een spaarrekening te openen voor andermans kinderen, maar je kan wel een leuke spaarpot cadeau doen. Doe er vast een eerste eigen bijdrage in, en je hebt een hartstikke leuk, origineel en nuttig cadeau.

Kraambezoekboek

Kersverse ouders krijgen zeer waarschijnlijk erg veel kraamvisite over de vloer. Wat is er nou leuker om ze een tastbare herinnering aan deze tijd te geven? Geef ze een kraamvisiteboek cadeau. Hierin kan iedereen die op bezoek komt opschrijven wie ze zijn en wat de relatie is met betrekking tot de ouders. Ook kunnen ze een wens voor het kindje uitspreken of een belofte doen wat je later met het kindje wil gaan doen. Voor de ouders is dit fantastisch om later op terug te kunnen kijken. wanneer het kindje ouder is, vindt hij of zij het ook leuk om te zien wat hem of haar allemaal toegewenst is als baby. Een erg origineel cadeau dat leuk is om te krijgen, en nog leuker is om te geven.

Lees tip:  De zintuigen van je baby ontwikkelen

Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de cadeaus. Tuurlijk is het leuk om wat te kunnen geven voor de ouders of de baby, maar je aanwezigheid en interesse wordt waarschijnlijk nog het meest op prijs gesteld.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.