Vier baby artikelen die je als aanstaande ouder MOET hebben

Als jij voor het eerst een kindje verwacht, is het lastig om te bedenken wat je allemaal in huis moet halen. Tegenwoordig is er zoveel te koop waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke items zijn nou echt nodig en welke niet? Hieronder een top vier van echte musthaves voor de baby. 

Een stof die ademt 

Ten eerste kan je met een newborn nooit genoeg hydrofiele doeken in huis hebben. Van oorsprong werden deze gebruikt als luiers, dus zo worden ze ook nog wel eens genoemd. Deze doeken zijn ideaal omdat ze van een stof gemaakt zijn die goed ademt en vocht opneemt. Je kunt ze dus gebruiken bij het afdrogen na een warm badje, maar ze worden ook veel gebruikt om baby’s mee in te bakeren.

Biedt jouw baby geborgenheid

Ook is een draagzak een baby item wat veel mensen tegenwoordig in huis halen. Op deze manier kan je jouw baby geborgenheid bieden door hem of haar veel tegen je aan te dragen. Het voelt vertrouwd voor jouw baby aangezien hij of zij jouw hartslag kan horen en jouw warmte kan voelen. Dit kan helpen bij het in slaap vallen van jouw baby, maar is ook fijn om zo even je handen vrij te hebben.

Baby spullen ordenen

Daarnaast is een luiertas een product wat niet mag ontbreken als je net bent bevallen van een baby. Deze tas is speciaal ontworpen om alle babyproducten goed te kunnen ordenen, zodat je alles makkelijk terug kan vinden als je op pad gaat. Je moet dan, zeker de eerste maanden, heel veel spullen meenemen zoals luiers, doekjes, voeding en nog veel meer. Hoe fijn is het dan als je een tas hebt met veel verschillende vakjes zodat alles zijn eigen plekje heeft.

Lees tip:  De eerste afspraak bij de verloskundige

Warm nestje

Tot slot is een baby nest heel handig om in huis te halen. Het is een soort zacht mandje, waar jouw baby veilig en warm in kan liggen. Het is ontworpen om geborgenheid te bieden aan een baby en is geschikt voor korte slaapjes of om jouw baby lekker dichtbij je te laten slapen in bijvoorbeeld de woonkamer. Bij Muize Pluis shop je jouw favoriete baby nest in verschillende kleurtjes en modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.