Dit mag niet ontbreken in een ideale babykamer

Een zwangerschap is altijd een spannende tijd en daarnaast zijn er ook nog een aantal zaken die je moet regelen voordat de kleine komt. Dat kan allemaal een beetje overweldigend zijn, vooral wanneer het je eerste zwangerschap is. Je wil nog wel eens het een en ander vergeten wat het allemaal niet gemakkelijker maakt. Geen zorgen, wij helpen je uit de brand! In dit artikel vertellen wij je wat er niet mag ontbreken in de babykamer.

1# Meubeltjes

Wat misschien wel het belangrijkste is zijn de meubeltjes voor de babykamer. Een ledikant of wiegje mogen natuurlijk niet ontbreken! De eerste tijd slaapt je kleintje misschien nog wel bij jullie met behulp van een co sleeper, maar een ledikant of wiegje ga je vroeg of laat nodig hebben. Daarnaast heb je natuurlijk ook een commode met aankleedkussen nodig voor het verschonen. Een kledingkast is ook zeker een musthave! Je kunt vaak in de commode al veel kwijt, maar meer opbergruimte kan nooit kwaad. Optioneel is nog om een lekkere stoel aan te schaffen waar je ’s nachts in kunt zitten tijdens het voeden.

2# Gordijnen

Je wil graag dat je baby’tje goed kan slapen, daarom is het van belang dat je het kamertje daar ook zo goed mogelijk voor inricht. Wat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken is raamdecoratie. Kies raamdecoratie uit die de ruimte goed kan verduisteren zoals een verduisterend rolgordijn op maat of plissegordijnen met een verduisterende voering.

3# Babyfoon

Met een babyfoon check je direct of alles goed gaat met je baby. Tegenwoordig schaf je een babyfoon met beeld aan waardoor je jouw baby ook nog eens kunt zien! Ideaal! Zo zie je direct wanneer er iets aan de hand is of niet.

Lees tip:  Hoe vind je de beste kinderkleding merken?

4# Accessoires

Om de babykamer gezellig aan te kleden zijn er woonaccessoires nodig. Je kunt iets leuks aan de muur ophangen of een lekker vloerkleedje. Wat je vaak ziet zijn half geverfde muren in verschillende kleuren of colourblocking. Hier zijn drie vlakken in verschillende kleuren geverfd, waarvan soms één bijvoorbeeld een stipjespatroon heeft. Erg verfrissend! Welke spullen moet jij nog verzamelen voor de babykamer?

Kijk ook eens bij: https://www.baby-kinderwelt.de/Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.