vrolijke kinderkleding

Quapi: voor vrolijke kinderkleding

Kleding met bonte kleuren en vele prints dat is Quapi. Dit Nederlandse kinderkleding merk timmert al meer dan tien jaar, niet onverdienstelijk, aan de weg. Het is een grote favoriet van hippe jongens en meisjes.

Quapi werd in 2010 opgericht door Monique IJsselstein. Haar doel was het maken van vrolijke en kleurrijke kinderkleding van comfortabele stoffen, die goed betaalbaar was. Dit merk wordt tegenwoordig verkocht via meer dan driehonderd winkels en in diverse webshops. De makers doen alles zelf: van ontwerpen tot distributie.

Trendy

Het merk komt ieder seizoen weer met een collectie waarbij veel aandacht wordt besteed aan de laatste modetrends. Kleurrijk en kwaliteit staan daarbij voorop. Er wordt veelal gewerkt met zachte en soepele materialen om kleding af te leveren waar je je comfortabel in voelt. Opvallende details, zoals mooie prints en opdrukken, zorgen voor een goede afwerking.

Quapi heeft meerdere leveringen per seizoen, voor kleine en grote kinderen. Het assortiment is heel divers maar altijd vol kleur.

Minicollectie Quapi

De mini collectie is verkrijgbaar vanaf maat 62 t/m maat 98-104. De babycollectie van Quapi is hip en stoer tegelijkertijd. Nieuw in de zomercollectie 2021 voor de mini girls zijn de kleuren lemon yellow en shell pink. Opvallend is het gebruik van de kleur zwart voor de allerjongsten. Het zwart wordt gecombineerd met geel en vrolijke madeliefjes. Bij de babyjongens combineren de kleuren dark blue, army green en yellow geweldig met elkaar. Quapi heeft ook een Newborn collectie in de maten 50 t/m 68.

Girls en boys

De girls collectie is, evenals de boys collectie, verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 158-164. De kids slagen bij dit merk voor een complete look maar de kledingstukken zijn ook goed te combineren met andere merkkleding. Voor de liefhebber van Quapi zijn voor de meiden vooral de mooie rokjes en jurkjes een must. Hierbij zijn altijd bijpassende leggings en kousen te koop. Geweldig voor deze zomer is de groene rok vol fruit. Deze is weer goed te combineren met een lemon shirt met een subtiele print van een grote ananas. Ook prachtig is de witte multi gestreepte jurk Fab. De zwart/wit/gele serie is niet alleen bij de mini girls een echte eyecatcher. In deze zomercollectie 2021 voor girls zijn blouses, een flair pants, longsleeves, shirts, rokken en jurken in deze stijl verkrijgbaar. Bij de jongens tot en met een jaar of 12 voeren de kleuren dark blue, army green en olive en yellow en orange de boventoon. Er worden vele verschillende mooie shirts aangeboden.

Lees tip:  Tips voor de finishing touch in de babykamer

Quapi zomerjassen

Net als de rest van de collectie zijn de zomerjassen van Quapi ook altijd heel kleurrijk. Bij de meiden zie je dit keer een leuk reversible jacket in dark blue flower en hot pink en voor de jongens is er een jacket dat aan twee kanten te dragen is in warm yellow en orange red.

Quapi verkoopt niet enkel de standaard kledingstukken bij De Kinderkledingwinkel. In de kledingcollectie zitten bijvoorbeeld ook mooie, hippe setjes ondergoed voor haar en shorts voor hem, een pyjama voor beiden en flipflops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.