Vijf redenen waarom je een zwangerschapsbeeldje moet laten maken

Reden 1: Een tastbare herinnering voor een bijzondere periode

De periode van je zwangerschap kan de nodige stress en vermoeidheid veroorzaken, maar vergist je niet. Ook al vind je nu misschien dat het allemaal heel erg lang duurt, negen maanden zijn echt zo voorbij. Zo lig je in bed te woelen, omdat je buik je ontzettend in de weg zit en het volgende moment heb je een hele andere reden om ‘s nachts wakker te liggen, namelijk een krijsend bundeltje van vreugde.

Door je zwangere lichaam ten midden van je innerlijke bouwprojectje vast te laten leggen, houd je hier voor de rest van je leven een tastbare herinnering aan over die stil staat in de tijd. En het staat nog mooi in je huis ook.

Reden 2: Mooie kunst voor in huis

Dat brengt ons op de tweede reden om een zwangerschapsbeeldje te laten maken. Het zwangere lichaam is een kunstobject op zichzelf. Door hier een kunstig beeldje van te laten maken, is dit een origineel kunststuk dat daarbuiten sentimentele waarde voor jou heeft. Aangezien je het beeldje naar eigen smaak kunt customizen, ben je er ook van verzekerd dat het bij de rest van jouw interieur past.

Reden 3: Zeer persoonlijke kunst

Dit kunstwerk heeft niet alleen sentimentele waarde voor jou doordat het verwijst naar jouw zwangerschap, het is ook nog eens een mini versie van jouw lichaam. Om zwanger te zijn kan heel surrealistisch aanvoelen. Zo erg zelfs, dat je je later niet eens meer kan voorstellen hoe dat eruit zag. Als je een zwangerschapsbeeldje hebt laten maken heb je hier jaren later dus nog plezier van, omdat je dan altijd kunt terugkijken hoe je lichaam eruit zag met een baby in je buik.

Lees tip:  Kraamcadeaus

Reden 4: Leuke ervaring

Buiten dat een zwangerschapsbeeldje gewoon een ontzettend leuk en mooi cadeautje is voor jezelf is de scanafspraak vooraf een hele ervaring. Bij Gravida wordt je helemaal op je gemak gesteld en wordt er een klein feestje van gemaakt dat jij je zwangere buik op deze manier laat vastleggen.

Reden 5: Respect afdwingen

Tot slot is een prettige bijkomstigheid dat jij als moeder nu nog makkelijker alle discussies in huis zult winnen. Iedereen wordt er namelijk constant aan herinnerd hoe jij er bij hebt moeten lopen. Je dwingt met dit beeldje dus ook nog eens eeuwige respect af. En zó hoort het, toch?1 reactie

  1. Hallo,
    Heb je toevallig tips voor een goeie fotograaf? Ik ben op zoek naar een fotograaf om foto’s van mij te maken.
    Groetjes Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.