In verwachting van een tweeling? Zo kom je voordelig aan je spullen

Wanneer je in verwachting bent, is het ook tijd om te gaan shoppen voor je babyuitzet. Ben je in verwachting van een meerling? Dan kan dit behoorlijk in de kosten gaan lopen, omdat je natuurlijk van de meeste dingen meerdere dingen meerdere exemplaren nodig hebt. Denk hierbij aan wiegjes, kinderstoelen en kleding. Wees gerust, het is niet nodig om alle dingen nieuw te kopen. Er zijn nog een aantal opties waarmee jij je babyuitzet voor een tweeling compleet kunt maken op een budgetvriendelijke manier. Deze tips komen overigens ook van pas wanneer je één kindje verwacht.

Maak een verlanglijstje

Vragen mag altijd. Maak daarom een verlanglijstje met de spulletjes die je nog graag zou willen hebben voor je tweeling, maar graag een bijdrage voor zou willen of het liefst cadeau zou krijgen. Misschien besluit je familie wel om je kindjes te verwelkomen door jullie een groot cadeau te geven. Of wellicht organiseren ze nog een babyshower voor je. In dit geval heb je een grote kans dat je zelf de vraag krijgt wat je zou willen hebben. Zoek daarom van tevoren bijvoorbeeld een kinderwagen of wiegjes uit. Ook andere dingen die je gaandeweg tegenkomt, maar nog niet aan de babyuitzet hebt toegevoegd kan je toevoegen aan je verlanglijstje. Ook al verwacht je een tweeling, het is vaak niet nodig om dingen nogmaals dubbel te krijgen. Houd je wensenlijst daarom overzichtelijk voor je vrienden en andere bekenden en maak online een verlanglijstje aan. Iedereen met de link kan deze bekijken. Het cadeau dat is gekocht, kunnen ze wegstrepen zonder dat jij dit ziet. Zo blijft het toch nog een verrassing voor jou.

Lees tip:  DE KINDERCOMPAGNIE IS UITGEKOZEN TOT BESTE BABYWINKEL VAN NEDERLAND!

Gebruik tweedehands spullen

Sommige dingen wil je het liefst helemaal nieuw aanschaffen, zoals een kolfapparaat of een badje. Maar daarnaast is er niets mis met spullen tweedehands kopen voor je tweeling. Dat kan je zeker heel veel geld besparen. Kijk eens rond of je mooie wiegjes, een box of een commode kunt vinden bij de kringloopwinkel of op Marktplaats. Op Facebook bestaat tegenwoordig in bijna elke woonplaats ook wel een weggeefhoek waar moeders spullen weggeven die ze niet meer gebruiken voor hun kindje(s). Van deze pagina’s word je eenvoudig lid door op de vind-ik-leuk knop te drukken. Lees de regels van de weggeefhoek even goed door, maar soms is het ook toegestaan om zelf een oproep te plaatsen waarin je vraagt naar bepaalde spullen. Wie weet wat je op deze manier nog aan je babyuitzet voor je tweeling toe kunt voegen.

Tip

Kijk voor hoge kortingen op 247discount.nl
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.